Kurs

Karen Roed fra Danmark har nå bodd i Norge i 10 år. Hun har drevet med undervisning i 19 år, ved siden av sin egen kunstneriske utvikling.

 

Hun får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra sine elever. Det å undervise krever energi, tålmodighet og evnen til å se elevene sine kreative sider. Undervisningen gir henne mye glede og energi som påvirker hennes eget arbeid.

Små hold på alle kurs holdene, på den måte får vi en tættere og mere intens kontakt med hinanden.

Malekurs
Året rundt - minst tre timer

På dette kurset vil du lære om de grunnleggende teknikkene og generell faglære i maling. Her får du lære om komposisjon, bevegelse og perspektiv samt forskjellige teknikker som hjelper deg å få dine tanker ned på lerretet.

Skulpturkurs
Året rundt - fredag, lørdag & søndag

Paverpol er en unik tekstilherding og gir uendelige muligheter til å gi form til din kreativitet. Paverpol lar deg lage statuer, både for innendørs og utendørs, samt abstrakte gjenstander, veggdekorasjoner, personer, dyr, smykker og masker.

Kurs i akvarell maling
Året rundt - lørdag & søndag

På dette kurset undervises akvarell teknikk: Vått i vått.

Akvarell vått i vått er en fantastisk maleteknikk, som gjør det lett for deg å bli fortrolig med den intuitive male prosessen.

Kurs i voksmaling
Året rundt - lørdag & søndag

«Encaustic Art» er maling med voks som en smelter på arket. For dette har man et spesielt strykejern som brukes for å male på høypolerte ark, lerret osv.

 

En kan også bruke hårføner, varmepenn, ulike pensler på disse kanvasene.

Sommerkurs i akrylmaling
Uke 26, 27, 28, 29 eller 30

Det blir teori, teknisk veiledning, eksperimentering og tid til mye maling samt øvelser for å åpne opp og sette i gang kreativiteten.

Kurs der du bor
Året rundt - lørdag & søndag - Norge, Sverige og Danmark

Er dere en liten gruppe – Minimum 6 deltagere eller maks 12 deltagere, har du mulighet til å få kurs satt opp hjemme hos deg! (I et passende lokale)

Kjøre avstand maks 200 km i en radius av Høydalsmo Telemark

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Produced by Illeris AS ©All rights reserved 2019 Galleri Karen